Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstavba sloupku mezi okny

Od: legon odpovědí: 1 změna:
Zdravím. Okenáři po mě chtějí postavit zděný rohový sloupek mezi okny předtím než budou dávat plastová okna,jsou to rohová okna svírající pravý úhel.Stará okna jsou v zoufalém stavu, mezi nimi je starý dřevěný tramek. Sloupek má mít 35x35 výšku 150cm. Zda ho postavit z cihel nebo ytongu? Původní zdivo je cihlové. Potřebuji maltu nebo Pur pěnu, aby rychle ztuhla do 30h. Musí se sloupek podpořit armováním do středu sloupku dat trbuku a tu obezdit
? Nad tou místností je jen balkón. Bohužel tam nebydlím,je tam strýc on nic nezvládne, je to170km daleko, mám málo času tak tam nemohu jet vícekrát. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych šel do Ytongu na lepidlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]