Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sporák Amica

Od: cesmina* odpovědí: 9 změna:

Máte prosím někdo zkušenost se sporáky značky Amica? A v jakém státě se vlastně tyto spotřebiče vyrábějí? Asi mi odešel sporák a z finančních důvodů bych právě zakoupila tuto značku se sklokeramickou deskou.Plotýnkový nechci ,mám s nima špatné zkušenosti nehledě na značku a plyn nesnáším.Díky moc Cesmína

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bgmaniac*
hodnocení

3x

V Polsku. Máme tuto sklokeramiku pátým rokem a bez problémů.

hodnocení

2x

no já ho měl rok a šel z domu -netěsnící dvířka,ulomený pant,strhlé kolečko,reklamaci neuznána že máme olšové ruce :) Předtím asi 12roků MORA(teď zatím3roky) a bez problémů ale měl jsem kombinovaný

tomibender*
hodnocení

1x

6 let sporák (plyn. vršek a elektrická trouba s horkovzduchem) a šlape jak hodinky bez sebemenšího problému.

hodnocení

0x

Mám jej třetím rokem a šlape jako hodinky *palec*

asd*
hodnocení

0x

Amica = polská sr. Sice levná, ale ta cena odpovídá i kvalitě.

PS: pokud elektriku, tak bych osobně šel jedině do indukce.

cesmina*
hodnocení

Děkuji.Cesmína

stirecek*
hodnocení

0x
Zkontrolujte si dvířka. Mně to přišlo, ze to moc dobře nedrží. Proto jsem vzal moru, i skrz větší vnitřní prostor. Na elektriku předpokládám máte tři fáze...

tomaskrupa*
hodnocení

0x

Slyšel sjem že to je špatná značka - většinou netesní dvířka a nebo odejde elektrika ..

cesmina*
hodnocení

Mají tam Moru za 6690 nebo Gorenje skoro za osm.Víš už jít nemůžu.Teť máme Gorenje a celkem spokojenost.Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]