Nejste přihlášen/a.
dobrý den, zajímalo by mě, odkud v bytě chytáme nezabezpečené wifi. ať se v místnosti hnu kam chci, pořád máme všechny čárky-plný signál. i když dojdu s počítačem na balkon. kdyby to měl soused vedle nás, tak už jen je to přes zed a úplně plný signál by to nemělo nebo tohle funguje až přes stropy? kdo mi tohle prosím změřil? díky
Základ...
Mít solidní stroj (netbooky jsou povětšinou křápy)
Mít kvalitní router (tenda za 300,- zni dobre ale pak je z toho prd)
Nemít smůlu na byt s železobetonovou či 50cm zdi...
Pořízením dvou routrů a jejich taktickým umístěním ve třech osách lze pokrýt dům a jednu venkovní stranu s terasou...
Takže zdi...ta horší verze.
Tak ideállně napsat jaky router frčí doma ted, at víme co utáhne, potom kolik lidí či věcí se připojuje-...
A nakonec jak vypadá dům, ale tak to už si pak člověk s aplikací podle signálu upraví sám...
Navíc kde presne router je a co všechno pokryje...
Divná firma...peněženku mi to nekrmí a vše řeším tím co umí samotné notas...
Ten router není špatný ale je spíš někam kde je víc zařízení...
Druhý router nemusí být tak drahý jak ten kousek, routry se bezdrátově propojí a druhý se chová jako AP, kdy rozšiřuje pokrytí...takto lze třeba zapojit jeden na jednu půlku domu, druhý na druhou..třetí co uvidí na terasu...podle možností a toho jak moc dva kousci pokryjí kolik prosotru...
Pokud není router součástí domácí svatyně tak doporučím nějaký TP-link...jsou funkční ale vzhled=nulanulanic...
Nakonec jen taková nelaická informace, v nejednom testu vyhráli v pokrytí routry s integrovanu anténou a ne s těma venkovníma...
Nakonec pokud máte kousek s třema anténama, tak je dobré aby jedná stála, jedna ležela, a ta poslední byl v pololehosedu...nezlepší to signál o moc ale nějaké to procento to přidá a ležmo anténa o něco víc zlepší příjem v patře...
Základ je v tom jak daleko se dá druhý router aby se ale mohl připojit na ten první...a pokud bude stačit., pak je otázka jak routry postavit tak aby bylo pokryto co je třeba...
Nakonec čím menší zařízení=menší anténa=slabší signál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.