Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit čas?

Od: wanacost* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

potřebuji nastavit čas na elektrické troubě. Je to značka MORA. Návod nemůžu nikde najít, tak mě napadlo zeptat se tady. Zkusila jsem všemožné kombinace tlačítek, ale bojím se, že to rozhasím. Přikládám foto tlačítek. Děkuji za každou radu :)

Jak nastavit čas?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doplňte typ, najdeme návod na netu.

doplněno 16.09.14 22:17:

No jasně. Třeba se někdo se stejnou nebo podobnou najde.

wanacost*
hodnocení

Bohužel ten teď nezjistím. Viditeně napsaný není a já ho neznám. Kupoval ji přítel. Jen mě napadlo, jestli někdo nemá podobnou nebo stejnou a nezná postup. Ale díky za reakci.

iz*

Vzadu byste na troubě měla najít štítek s označením.

wanacost*
hodnocení

Dobrý den, trouba je vestavěná, tak se dozadu nedostanu.

nicmocboy
hodnocení

2x

Stlačte současně dvě úplně prostřední tlačítka pro přepnutí do režimu hodin a tlačítky se znaménky volte. Poté by se mělo automaticky nastavit - přestane blikat dvojtečka, viz. strana 8.

wanacost*
hodnocení

Děkuji moc! Už to mám nastavené. Je to taková prkotina, ale já z toho mám velkou radost. Teď si musím ten postup zapsat pro příště :)

Ještě jednou díky! Petra Ž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]