Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych nanést NĚCO na venkovní nekrytou betonovou plochu, aby to sloužilo jako hydroizolace, aby se po tom dalo chodit a aby to pokud možno nebylo hnusné.
Jedná se o odpočívadlo venkovního betonového schodiště. Letos tam byl vytvořen nový betonek tloušťky několika cm a rád bych ten beton nějak ochránil, aby mi do něj v zimě nezalezla voda a celé se to pak mrazem nerozsypalo.
Tedy hledám něco, co by zalepilo případné prasklinky a vytvořilo povrchovou hydroizolační vrstvu, po které by se dalo chodit. A nemusí to být zrovna hnusně černé.
Co byste použili? Díky za případné odpovědi.
Tak mi nakonec něco dala každá z odpovědí. Hledal jsem zřejmě ve špatném segmentu nabídky, protože jsem nacházel kromě penetrací jen barvy nebo něco s asfaltem.
Vyhraje asi tekutá dlažba s nějakým hezkým sypáním.
Kamenný koberec je sice nejhezčí, ale je z větších kamínků a někde jsem viděl tloušťku výsledné vrstvy 1-2 cm a to je moc, nad betonkem se otvírají dveře, povrchová vrstva musí být tlustá max. tak asi do 5 mm.
Bezbarvé cosi raději tentokrát nepoužiju, když se ta podlážka schová, bude to jen dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.