Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napatlat na venkovní beton?

Od: hm* odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych nanést NĚCO na venkovní nekrytou betonovou plochu, aby to sloužilo jako hydroizolace, aby se po tom dalo chodit a aby to pokud možno nebylo hnusné.

Jedná se o odpočívadlo venkovního betonového schodiště. Letos tam byl vytvořen nový betonek tloušťky několika cm a rád bych ten beton nějak ochránil, aby mi do něj v zimě nezalezla voda a celé se to pak mrazem nerozsypalo.

Tedy hledám něco, co by zalepilo případné prasklinky a vytvořilo povrchovou hydroizolační vrstvu, po které by se dalo chodit. A nemusí to být zrovna hnusně černé.

Co byste použili? Díky za případné odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

2x

Extstuje více druhů vodoodpudivých tekutin-bezbarvých jako voda-které mají přesně vlastnosti, jaké požadulete. Mají je každé stavebniny.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná by byla vhodná "tekutá dlažba". Podívejte se viz odkaz. Zdravím!

abecedabydleni.cz/...

mopet*
hodnocení

2x
Já se chystám dát na beton "kamenný koberec" nemám s tím sice zkušenosti, ale myslím že to splňuje to co uvadite. Dejte do vyhledávače kamenný koberec a uvidíte. Třeba nám tu někdo napíše zkušenosti

hm*
hodnocení

Tak mi nakonec něco dala každá z odpovědí. Hledal jsem zřejmě ve špatném segmentu nabídky, protože jsem nacházel kromě penetrací jen barvy nebo něco s asfaltem.

Vyhraje asi tekutá dlažba s nějakým hezkým sypáním.

Kamenný koberec je sice nejhezčí, ale je z větších kamínků a někde jsem viděl tloušťku výsledné vrstvy 1-2 cm a to je moc, nad betonkem se otvírají dveře, povrchová vrstva musí být tlustá max. tak asi do 5 mm.

Bezbarvé cosi raději tentokrát nepoužiju, když se ta podlážka schová, bude to jen dobře. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]