Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, mám v podstatě stejný termostat (Euro-Thermostat)
jak je na fotce, když jsem zjistila,že displej je prázdný, koupila jsem
nové baterky dala do termostatu a nic nejede. Má ještě na zdi u
kotle krabičku a když jsem ji zapla a byli v termostatupředchozí baterky po
chvíli z červené přešlo na zelenou ovšem teď s těma nováma to prostě
nejede, zaplí to bylo celou noc a i ráno pořád červená kontrolka.
Tyto nové baterky jsou funkční, zkoušela jsem je ve foťáku.
Prosím o radu díky moc.
Krásný den Olča
Problém je klasicky :Meteostanice-babyfony,zvončeky aj bezdrotové termostaty - musí sa dodržat postup pri pripojení vysielač-prijímač .Musíte odpojiť aj napájanie na prijímači -kotol. Zapnutie by malo byt v poradí vysielač-termostat a do cca 10sec prijímač-kotol ,tak ako je to predpísané v návode.Zariadenia možete dať vtedy bližšie k sebe až sa rýchlejšie nájdu .Baterku by som volil kvalitnejšiu Duracel
bbbb poslal odkaz na návod, podle něj by se měl dát krok za krokem termostat nastavit. Ale kotel se samozřejmě zapne až bude skutečná teplota nižší než nastavená. Takže pokud máte v bytě, resp. v místnosti, kde je termostat vyšší teplotu, než je nastavená, nic se neděje. Kotel zapálí až v o okamžiku, kdy teplota klesne pod nastavenou. Takže v létě můžete mít termostat zapnutý celé léto a i když by byl kotel zapnutý, tak se nezapálí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.