Nejste přihlášen/a.
Prosím, máte někdo zkušenost s linem Novilon Viva v kuchyni? Váháme mezi dlažbou, která se nám zdá studená a také se jedná o dost velkou plochu, rekonstuujeme předsíň a kuchyň v paneláku, je to celkem 26 m2. Nabídku máme i na Novilon Viva. Mám jen u Novilonu strach, jak je to s nožičkami od židle a stolu, zda se nevytlačují pří každém posunu židle a také o prskající olej nebo cáknutí např. octu. Prosím, podělte se o zkušenosti. Nyní mám obyčejné 20 let staré panelákové lino a stále je pěkné. Díky
V kuchyni jsem aplikoval nové lino podobné novilonu. Zatím nemáme otestované, vypadá ale skvěle! jak plovoucí podl. Jsem spokojen. Dd známé paní co má dlažbu v kuchyni a často tam tráví dosti času vím, že tvrdí, že už by do kuchyně dlažbu nechtěla. Je studená a častokráte kluzká. Novilonu by židle a stoly vadit neměly. s únosností jsem také spokojen. záruku máte tak co řešíte ..? Když budou problémy necháte lino vyměnit. Dlažba je dosti pracná a nebudete moct 1 až 2 dny prostory vůbec užívat. a pokud se Vám omrzí složitě byste jí museli vybourávat. Po letech lino jen sami srolujete do role a odvezete. Mira
Také jsem řešila tuto otázku. Nakonec sáhneme po laminátové podlaze, ale spíš jen proto, že máme s linem problém s napojením .. ale to je specifický problém našeho prostoru. Jinak se mi určitě Novilon také velmi zamlouvá. Jen jsem stále ještě moc nepochopila rozdíl mezi Novilonem a běžným PVC.
V prodejně s koberci a linem mají lina i 4m širiká. Máte místnost širší než 4m? Není třeba nic napojovat. A nechci být válečný štváč, ale mám pocit, že jsem někde zahlédla i 5m šířku, ale ruku do ohně za to nedám. Za 4m jo, ty jsou běžně. A jestli fakt by bylo potřeba napojit, gumař má tavicí pistoli, kterou to slepí a seřízne. Není o čem mluvit. Ať se vám to podaří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.