Nejste přihlášen/a.
vybíráme troubu. Konkrétně se rozhodujeme mezi BOSCH HBA 24U250 a BOSCH HBG 43T450.
BOSCH HBG 43T450
.- cena 9000,-
- soft close dovírání dvířek
- pečící plech navíc v základním balení
BOSCH HBA 24U250
- cena 11000,-
- Autopilot 10
- 3D horký vzduch
Zajímá mě, jestli má někdo Bosch troubu s autopilotem a 3D horkým vzuchem. Jak to pracuje? Nevíme, jestli se vyplatí připlatit 2000,- za tyto "vychytávky". Jestli to není jen marketingový tah. Trouba za 9000 má program "horký vzduch" a trouba za 11000 má "3D horký vzduch". Nevím, jestli je v tom nějaký praktický rozdíl.
Děkuju za názory.
Dobrý den,
mám "boženku" už 5 let HBA 36B650,je trochu víc "vytuněná" nicméně tzv.autopilota (mám 40 progamů) jsem nikdy nepoužila,ani nepoužiju,protože to je naprostý nesmysl,nebo možná dobré pro totálně neschopné kuchaře,kteří neví co si s danou surovinou počít,jedná se o programy většinou na maso a z mé zkušenosti vím,že velmi záleží na druhu masa,stáří,receptu apod...což v programu není vůbec rozlišováno.
Co u Bosch oceňuji jsou teleskopické výsuvy,3D horký vzduch,gril,EcoClean samočistící stěny,sušící program na houby,ovoce apod...Každopádně jsem spokojená,ale ten autopilot je dle mého názoru jen drahá blbost navíc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.