Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trouba Bosch s autopilotem a 3D horký vzduch

Od: martty odpovědí: 2 změna:

vybíráme troubu. Konkrétně se rozhodujeme mezi BOSCH HBA 24U250 a BOSCH HBG 43T450.

BOSCH HBG 43T450

.- cena 9000,-

- soft close dovírání dvířek

- pečící plech navíc v základním balení

BOSCH HBA 24U250

- cena 11000,-

- Autopilot 10

- 3D horký vzduch

Zajímá mě, jestli má někdo Bosch troubu s autopilotem a 3D horkým vzuchem. Jak to pracuje? Nevíme, jestli se vyplatí připlatit 2000,- za tyto "vychytávky". Jestli to není jen marketingový tah. Trouba za 9000 má program "horký vzduch" a trouba za 11000 má "3D horký vzduch". Nevím, jestli je v tom nějaký praktický rozdíl.

Děkuju za názory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

mám "boženku" už 5 let HBA 36B650,je trochu víc "vytuněná" nicméně tzv.autopilota (mám 40 progamů) jsem nikdy nepoužila,ani nepoužiju,protože to je naprostý nesmysl,nebo možná dobré pro totálně neschopné kuchaře,kteří neví co si s danou surovinou počít,jedná se o programy většinou na maso a z mé zkušenosti vím,že velmi záleží na druhu masa,stáří,receptu apod...což v programu není vůbec rozlišováno.

Co u Bosch oceňuji jsou teleskopické výsuvy,3D horký vzduch,gril,EcoClean samočistící stěny,sušící program na houby,ovoce apod...Každopádně jsem spokojená,ale ten autopilot je dle mého názoru jen drahá blbost navíc...

sarkaona*
hodnocení

0x

3D horký vzduch znamená, že trouba bude mít o několik procent větší cirkulaci, aniž by změnila rychlost ventilátoru. Nejspíš pro lepší výsledky pečení, ale myslím, že pokud jste byla spokojená s klasickým pečením své předešlé trouby, volila bych já sama za sebe variantu první.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]