Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v poradku protikani stresniho okna?

Od: tomasss8 odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mam dotaz ohledne instalace stresniho okna.

Firma mi namontovala na strechu hydroizolacni folii a do toho namontovala stresni okno.

Zatim tam mam jen folii, takze bez krytiny. Okno je uz ale komplet namontovane.

Ted zrovna prsi a u jedne casti okna mi tece trocha vody? Je to tim, ze tam jeste neni krytina nebo je tato cast hydroizolace kolem okna spatne nainstalovana a mela by byt vodotesna i bez krytiny?

Dekuji za odpoved.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, není to dodělané - počkal bych na dohotovení, vyzkoušel a případně reklamoval.

Může to být provizórium, které (snad) nebude trvalé. Zdravím!

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Tvá otázka mi hned evokovala chuť k žertování. Pokud ti snad to protikání vody střešním oknem vyhovuje, je to v pořádku. Promiň. Ale, když teče do bytu, není to dobře. Asi bych nečekal na nějaké dohotovení práce. Asi by měla izolovat i ta fólie v provizoriu. Ahoj.

tomasss8
hodnocení

Dekuji za odpovedi...

Je mi jasny, ze kdyz se tam da stresni krytina, tak to bude v poradku. Ta folie je tam jako pojistna. I kdyz tam nebyla tak mi tam neteklo.

Taky se mi zda, ze by to melo byt vodotesne kolem celeho okna i bez krytiny. Az prestane prset a dojdou to dodelat zeptam se jich na to. Vzhledem k tomu, ze ale poradne nevim jak to ma byt muzou mi tam rict co chteji a ja jim budu muset chte, nechte verit :-/

moguai*
hodnocení

0x

a mas ho uz komplet oplechovane? v tom pripade to je urcite problem.

tomasss8
hodnocení

Okno uz je cele komplet...okno+lemovani, folie.

Ted uz to ceka jen na oplechovani strechy a naskladani tasek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]