Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mam dotaz ohledne instalace stresniho okna.
Firma mi namontovala na strechu hydroizolacni folii a do toho namontovala stresni okno.
Zatim tam mam jen folii, takze bez krytiny. Okno je uz ale komplet namontovane.
Ted zrovna prsi a u jedne casti okna mi tece trocha vody? Je to tim, ze tam jeste neni krytina nebo je tato cast hydroizolace kolem okna spatne nainstalovana a mela by byt vodotesna i bez krytiny?
Dekuji za odpoved.
Dobrý den, není to dodělané - počkal bych na dohotovení, vyzkoušel a případně reklamoval.
Může to být provizórium, které (snad) nebude trvalé. Zdravím!
Dekuji za odpovedi...
Je mi jasny, ze kdyz se tam da stresni krytina, tak to bude v poradku. Ta folie je tam jako pojistna. I kdyz tam nebyla tak mi tam neteklo.
Taky se mi zda, ze by to melo byt vodotesne kolem celeho okna i bez krytiny. Az prestane prset a dojdou to dodelat zeptam se jich na to. Vzhledem k tomu, ze ale poradne nevim jak to ma byt muzou mi tam rict co chteji a ja jim budu muset chte, nechte verit :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.