Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava šrotovníku

Od: lantros7® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den.

Potřeboval bych poradit s kladívkovým šrotovníkem ZK4-034.

Šrotovník je z roku 1986,a prodřel se mi děrovaný plech.

Nemohu nikde nalézt náhradní díl.

Plech je dlouhý cca 44cm,a široký 12,5cm.

Tloušťka plechu je 1mm,a otvory mají asi 2 - 2,5mm.

Pokud bych měl šáhnout po hutním materiálu,tak nevím,zda by bnyl dostatečný obyčejný plech,nebo musí být něco tvrdšího.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to normální síto z obyčejného plechu. nic extra to není.

derovaneplechy.cz/...

Zkuste jim napsa jestli umí dodat i Vámi požadovaný rozměr a ne celou desku.

kjanik112*
hodnocení

0x

Potvrzuji, je to obyčejná měkká ocel, která se dala snadno vyměnit, použití tvrdší oceli by se nevyplatilo

gandalf*
hodnocení

0x

Zdravím, tento typ šrotovníku mám doma, ale nepoužívá se. náhradní plechy k němu mám, tak kdybyjste chtěl, můžu poslat.

hodnocení

Kolik za ně chcete?

gandalf*

Nic. leží mě to tady doma a je mi líto to vyhodit. maximálně poštovný, záleží kam bych to posílal

hodnocení

Jsem z Litovelska - Olomoucký kraj.

hodnocení

Takže z toho nic nebude,neboť sem neobdržel žádnou reakci na můj zájem.

trlica

Dobrý den

Sháním sítko na šrotovník a narazil jsem na Vaši korespondenci ohledně tohoto síta. Vím že to je dávno, ale pokud ho ještě máte, rád bych ho od Vás koupil.

Děkuji Trlica tel: 603852445

zavadil

dobry den koupil jsem šrotak ZK4-034 a podařilo se mi narazit na vas a mam ten sami problem se sitem je uhnile mate ještě ty nahradni sita? byli jednoho rozměru?myslim propustnost dirky a nemate nahodou navod k obsluze?děkuji vam pokud se semnou spojite zavadil petr

hodnocení

Já jsem to vyřešil koupí velkého plechu se stejnou perforací,kde sem si odstřihl přesný rozměr.

zavadil

a jak se řeši hrubost nebo jemnost nemate navod k obsluze co piše vyrobce? zavadil

zavadil

dobry den nemate nahodou navod k obsluze na šrotak ZK4-034 a ty sita jak jste nabizel co byste za něj chtěl muj email zavadil.p@email.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]