Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřeboval bych poradit s kladívkovým šrotovníkem ZK4-034.
Šrotovník je z roku 1986,a prodřel se mi děrovaný plech.
Nemohu nikde nalézt náhradní díl.
Plech je dlouhý cca 44cm,a široký 12,5cm.
Tloušťka plechu je 1mm,a otvory mají asi 2 - 2,5mm.
Pokud bych měl šáhnout po hutním materiálu,tak nevím,zda by bnyl dostatečný obyčejný plech,nebo musí být něco tvrdšího.
Zdravím, tento typ šrotovníku mám doma, ale nepoužívá se. náhradní plechy k němu mám, tak kdybyjste chtěl, můžu poslat.
Nic. leží mě to tady doma a je mi líto to vyhodit. maximálně poštovný, záleží kam bych to posílal
Dobrý den
Sháním sítko na šrotovník a narazil jsem na Vaši korespondenci ohledně tohoto síta. Vím že to je dávno, ale pokud ho ještě máte, rád bych ho od Vás koupil.
Děkuji Trlica tel: 603852445
dobry den koupil jsem šrotak ZK4-034 a podařilo se mi narazit na vas a mam ten sami problem se sitem je uhnile mate ještě ty nahradni sita? byli jednoho rozměru?myslim propustnost dirky a nemate nahodou navod k obsluze?děkuji vam pokud se semnou spojite zavadil petr
dobry den nemate nahodou navod k obsluze na šrotak ZK4-034 a ty sita jak jste nabizel co byste za něj chtěl muj email zavadil.p@email.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.