Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych vyrobit dřevěnou krabici, ale hledám vhodné dřevo, chtěl bych něco co je tloušťkou něco mezi překližkou a klasickým dřevem.
Např. něco na tento způsob: img.alibaba.com/... netušíte o jaké dřevo se jedná je tohle překližka? přijde mě to o něco širší. Nicméně pro mě asi ideální. Ale nikde v hobymarketech takto široké dřevo nemají, nebo jsem ho alespoň nenašel... Případně máte nějaké doporučení z čeho to udělat? Bude to větší krabice tzv "memory box"což bude krabice na vzpomínky, kde budou fotoalba, a další různé krámy ke kterým mám nějakou citovou vazbu. Takže aby to něco vydrželo
Děkuji mockrát
Pokud chceš za každou cenu vyrobit sám, tak bych to viděl na překližku 8 - 10mm. Podle velikosti té krabice. Otázka je, jestli to opravdu stojí za to vyrábět, když není k dispozici truhlářská dílna. V podobných krabicích se dodává třeba víno. Možná by stačilo uvést plánovaný rozměr a něco by se našlo.
Uričitě by se našlo, ale má to být dárek a jelikož si chci zahrát tak trochu i na kutila, rád bych se do toho pustil sám, ať to má alespoň nějakou tu citovou hodnotu Na spárovku jsem se koukal v bauhausu a to je pěkné dřevo, líbí se mi jak je čisté, jen sem si říkal že je moc silné, takže by celá krabice byla asi těžká...
Zkusím se ještě mrknout po těch překližkách, díky moc
Jak chceš mít tu krabici vlastně velkou?
Jak plánuješ provést spoje? Na kolíky? Cinkovat to asi nebudeš, viď? Kdybys to týbloval, tedy kolíkoval, tak doporučuju trochu větší sílu materiálu. Něco mezi 16mm a 18mm by bylo akorát. A jestli spárovka nebo překližka, to je vcelku jedno. Obojí ma výhody a nevýhody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.