Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód zámku kufříku zapomenut

Od: aloisb® odpovědí: 12 změna:

Mám plastový černý kufřík, který jsem dlouho nepoužíval, protože jsem měl jiný koženkový. Ten už dosloužil a tak jsem se chtěl vrátit k tomu plastovému. Jenže jsem zapomněl 3 místný číselný kód. Zkoušel jsem všechna možná čísla domu, narození, věk atd., ale nepodařilo se mi trefit. Nezná někdo nějaký způsob, jak kufřík otevřít?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Jak říká RINGO:

Nejprve musíš napružit uzavírací západku a pootáčet pomalu kolečkem první řady,až ucítíš cvaknutí zoubku.Pokračuješ stejně u druhého kolečka a nakonec třetího.Za půl hodiny je hotovo.

JABRAKA

hodnocení

1x

Já ho otevřu do 5 minut, ale těžko se to vysvětluje. Musíte otáčet jednotlivými kroužky a poslouchat a mít cit v rukou. U jednoho čísla to buď lupne, nebo divně poskočí. Tak to může být ono, nebo o jedno vyšší, nebo nižší. Ůplně vždy to ale nevyjde. Tak v 90%.

drtikol*

ale musíte zámek držet v mírném tahu jako, když by jste ho chtěl otevírat a postupně pootáčet a na tom správném čísle by to mělo jako by zadrhnout.Zdraví Brašnářství Hradec králové :)

Kdyz to nevyjde tak jeden vecer zkouseni :). jestli je dost velka mezena u kolecka, tak by mohl byt videt dulek na osicce, na ktere zamek je. Kdyz takto najdete 3 dulky, tak staci jen se vsemi kolecky pootacet az se zamek otevre. Kdyz tam neni videt, muzete tam dat nejaky maly plisek. Mel by jste citit kde se dulek nachazi. Tohle by melo fungovat na ty nejlevnejsi zamky. Ty drahe to maji delane jinak.

Na muj vysaci zamek platilo to, ze jsem ho napruzil, jako by jsem ho chtel otevrit a potom na kolecku bylo citit, kdy to naslo spravnou polohu.

hodnocení

0x
Stačí troch trpělivosti a zkoušet postupně od 000 do 999. Ve škole jsme jednou takový zámek na spolužákově kufru překódovali a zapoměli jsme na jakou kombinaci jsme to udělali. Když už ztrácel nervy, za cigára jsme mu tímto způsobem kufr odkódovali. Nejhorší je rozhodnutí zda postupovat od 000 do 999 nebo od 999 do 000 *smich*
majsterjoe*

Hmmmm jak dlouho to trvalo? Tyden?

doplněno 10.09.14 11:43:

to je 1000 moznosti. Nevim, nebavilo by me u toho sedet a zkouset ruzne kombinace.

doplněno 10.09.14 11:44:

jdu to zkusit.

za 2 hodiny není co dělat.

praivo*
Třímístný kód je pro mě věc na maximálně půl hodiny, spíše méně.
doplněno 11.09.14 21:15:

Tak jsem to neodhadl, s vhodným zámkem je to o DOST méně, v tomto případě ani ne jedna a půl minuty:

A pokud má zámek dostatečné vůle na to, aby bylo správné číslo cítit/slyšet, tak to (u tohoto zámku) mám klidně za 10 sekund. Ovšem u kvalitních zámků, které nemají takto velké vůle, to nefunguje - poznat správné číslo je v takových případech dosti obtížné až nemožné.

hodnocení

0x

Zajímalo by mě jak to dopadlo... Jinak odkódování systémem od 000 jsme měli cca do hodiny. Správný kód byl někde kolem 600...

Určitě bych začal od 999 směrem dolu, neboť z psychologického hlediska se čísla začínající nulou zdají lidem příliš jednoduchá.

Tak snad to není fanda Jamese Bonda :-D

hodnocení

Díky všem za snahu pomoci. Až to otevřu, tak napíši.:o))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]