Nejste přihlášen/a.
V mém pokoji se vrtala železná postel, kvůli nějaké vadě. Už ani nevím. Nebyl jsem ani u toho. Ale vím, že v pokoji jsem měl v době vrtání můj notebook.
Také vím, že se vysávalo vysavačem až po vrtání. Podle mě je lepší, když druhý člověk drží vysavač u vrtačky, je to spolehlivější. No ale když jsem u toho nebyl, a rodina to dělala beze mě, nemohl jsem jí to připomenout...
Nedovedu si představit železný pyl, který teď může létat po pokoji. Jak může vypadat, a jak mi může uškodit? Napadá mě : dostat se do oka, dostat se do notebooku. atp. Nejsem neurotik, jsem jen hodně zaměřený na čistotu, a na to, aby náš byt byl čistý.
Dobrý den, to, co vznikne při vrtání do kovu, padá na zem a rozhodně to nepoletuje v ovzduší.
Stačilo vysát železné piliny z podlahy a je dokonale uklizeno. NTB je to poslední, co by železné piliny napadly, vdechovat je nemůžete a buďte v klidu. Zdravím!
Manžel často něco řeše, brousí, piluje, svařuje-sedím s ním v dílně a ty malé železné piliny mi ještě vůbec nic neudělaly, pravda, takový horký kousek od svářečky co vám vletí do boty, to je nepříjemné. Pro váš klid, pokud pracuje se dřevem ani ty piliny mi nic nedělají. "Nejsem neurotik", patrně trpíte nějakou fobií, ať se vám to líbí nebo ne, já to vidím na léčení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.