Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zjistím v kolik hodin spíná T1 a T2

Od: rebeca* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

jak nebo kde zjistím v kolik hodin spíná T1 a T2? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

3x

Zdravím,
pro ČEZ distribuce to lze na internetu zjistit zde.

iz*
hodnocení

2x

Na webu svého dodavatele elektřiny, měl byste tam najít i tabulku ke stažení. Potřebujete znát svůj kód – i ten byste měl najít na webu nebo Vám jej sdělí na zákaznické lince. Kód je stálý, nemění se.

Doby spínání HDO se mění přibližně po měsíci (někdy trochu déle, jindy trochu méně) mění. Je potřeba to sledovat.

doplněno 07.09.14 15:56:

Lego má pravdu – buď od dodavatele nebo od distributora. Já mám oba v jednom, tak jsem napsala jen jednu možnost ...

rv*
hodnocení

2x

Až se tím prokoušete, tak si to dejte do záložek, protože ten jejich systém je uživatelsky velmi nepřívětivý. Pak budete mít něco takového:

cezdistribuce.cz/...

hodnocení

1x

Bud od dodavatele nebo od distributora.

hodnocení

1x

Na HDO je napsán kód spínání. Takže ten si opsat a pak už jen postupovat podle stránek dodavatele - to už tu bylo vysvětleno. Pokud je HDO zakryto, tak napsat dodavateli o kód a ten ho zuašle. Je to bez problémů, jen musíte uvést číslo odběrného místa z faktury.

kono
hodnocení

0x

T1 a T2 jsou spínače na králikárně?

Co tak zavolat 840 840 840 ,uvést odběrné místo a oni sdělí jak to je.

doktpr365*
hodnocení

0x

Podle mě to je asi denní a noční tarif.

majsterjoe*

Myslim ze to vi, jen neni upresneno o co se jedna. Jsou jine tarify pro chaty, jine pro RD s bojlery a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]