Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak reklamovat

Od: blaza* odpovědí: 3 změna:

Dnes jsem zakoupil v Bauhausu průtokový ohřívač. Jaké bylo překvapení po jeho zapojení. Ohřívač sice vodu ohřál, voda tekla teplá. Ale k údivu tekla i ze zmíněného ohřívače spodem. Šel jsem tedy na reklamaci, nejprve nevěděli a poté zavolali odborníka. Ten mi zdělil, že do průtokového ohřívače voda nepatří. Tak jsem se docela zděsil, když je to určené na ohřev vody.Prodavač po prozkoumání ohřívače z kterého tekla voda i když není zapojený mi zděli že si počkám 30 dní než to projde reklamací. Takže si vodu na nádobí ohřívám opět v konvici. Poraďte jak toto vyřešit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

1x

Na reklamaci je třicet dní,tak,že vám nezbyde než čekat.

doplněno 06.09.14 20:55:

Nebo odstoupit od smlouvy vrátit zboží do 14 dní lze.

Domnívám se, že ono odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů se vztahuje pouze na nákupy "na dálku", tedy např. e-shop. V opačném případě by z kamenných krámů byly půjčovny. Nebo se zase něco změnilo?

doplněno 06.09.14 21:57:

Přes těch 30 dní skutečně nejede vlak. Zkusil bych vyčkat pár dní a potom začít prudit prodejce. Třeba vyměkne a vyřídí to rychleji. Voják se stará, voják má. Aspoň u nás v práci raději "prudicího" zákazníka vyřídíme přednostně, než bychom obden ztráceli čtvrthodinu posloucháním litanií po telefonu.

pcmani*

no sice vidím jak reklamovat ale ještě je tu jedna otázka kupoval jste jej i s baterií nebo bez? a je tlakový nebo beztlakový? protože sem přijel k něčemu podobnému zavolali mě jestli bych se nemoh kouknout na průtokáč že koupily nový a že teče když jsem obhlédl zjistil jsem že si koupili beztlakový a baterii měli na tlakový a ejhle ohřívač se jim otevřel tak aby vám nezdělili něco podobného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]