Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava myčky - jak otevřít ovládací panel?

Od: dejavu* odpovědí: 6 změna:

Prosím šikovného kutila o radu, jak otevřít a vyčistit čelní panel u myčky AEG Senzor Logic. Myčka málo hřeje. Minule tu krytku ovládacího panelu otevřel opravář, vyčistil drobky a zas to fungovalo, ale nemohu přijít na to, jak to udělal, ač mi to tehdy přišlo velmi jednoduché, ale už je to pár let a zapomněla jsem to a nechci to polámat. Věděl by někdo, prosím, případně je na netu někde nějaký návod?

doplněno 06.09.14 19:03:

Tak už se podařilo to otevřít, ale drobky nikde, asi to bude něčím jiným. Nemáte někdo návod? Upřesnění typu: Silent Sinzorlogic.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Když otevřete dveře tak tam jsou šroubky,jako zevnitř myčky..Jinak nechápu co to má společné s ohřevem

hodnocení

0x

Drobky to určitě nebyly a pokud ano tak klobouk dolů...

Pokud nehřeje, odešla část desky která spíná topení, oprava desky je 70% že to klapne...

majsterjoe*
hodnocení

0x

To je mi lito, navod na opravu mycky ktera nehreje opravdu nemam. Co tak zkusit zavolat opravare a zeptat se ho, jak to mam opravit? Jestli nezna nejaky postup co by mi rekl po telefonu. Vzdyt to musi byt jednoduche... ;)

Na desce mohlo dojit k poruse elekktroniky, vadna soucastka, pravdepodobne rele ohrevu, nebo odesla kompletne topna spirala. Jde to promerit.

Hodne stesti s opravou.

Jeste me napadla jedna vec. Zavolat toho opravare at prijede .*kafe*

dejavu*
hodnocení

Díky, už jsme si nějak poradili, je to vyčištěno a zas to pořádně topí.

doktpr365*
hodnocení

0x

Opravdu mi mě zajímalo co jste čistily ,že to topí a netopilo?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Některé věci jsou k neuvěření. Někteří lidé dokážou i nemožné. Potřebuji opravit automatku. Nevypouští vodu. Co mám v elektrice vyčistit, aby zase šla? Udělej mi to. Ano? PS: Ten Nick je dost návodný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]