Nejste přihlášen/a.
Prosím šikovného kutila o radu, jak otevřít a vyčistit čelní panel u myčky AEG Senzor Logic. Myčka málo hřeje. Minule tu krytku ovládacího panelu otevřel opravář, vyčistil drobky a zas to fungovalo, ale nemohu přijít na to, jak to udělal, ač mi to tehdy přišlo velmi jednoduché, ale už je to pár let a zapomněla jsem to a nechci to polámat. Věděl by někdo, prosím, případně je na netu někde nějaký návod?
doplněno 06.09.14 19:03:Tak už se podařilo to otevřít, ale drobky nikde, asi to bude něčím jiným. Nemáte někdo návod? Upřesnění typu: Silent Sinzorlogic.
To je mi lito, navod na opravu mycky ktera nehreje opravdu nemam. Co tak zkusit zavolat opravare a zeptat se ho, jak to mam opravit? Jestli nezna nejaky postup co by mi rekl po telefonu. Vzdyt to musi byt jednoduche...
Na desce mohlo dojit k poruse elekktroniky, vadna soucastka, pravdepodobne rele ohrevu, nebo odesla kompletne topna spirala. Jde to promerit.
Hodne stesti s opravou.
Jeste me napadla jedna vec. Zavolat toho opravare at prijede .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.