Nejste přihlášen/a.
Dobry den.
Prosím, Vás o radu. Koupil jsem si krovinořez , ale mám problém když motor nastartuji a chci aby se roztočila struna. tak to nejde můžu mačkat tlačítko kolik chci a ani se nepohne. Můžete mi prosím poradit.
děkuji
Zdravím, jednak si myslím že koupí tohoto křovinořezu jste udělal velkou chybu, ale budiž. Váš problém je v tom, že nemůžete přidat plyn, nebo plyn přidáte, ale struna se netočí? Pokud je to to první, tak ovladač plynu, přetržené lanko či zaseknuté v bowdenu. Pokud je to druhý problém, tak odstředivá spojka či hnací hřídel, případně pružný člen se zlomil či vysunul z unašeče.
Pokud dokážete základní demontáž, tak byste to mohl spravitz sám, jinak najděte někoho šikovného a požádejte jej. Třeba to bude jen drobnost.
Ahoj. A když mačkáš ,,tlačítko,, , tak se ti motor nějak rozbíhá do otáček? Nebo ti jde furt na volnoběh? To je to podstatné na věci. A to tlačítko je rukojeť plynu? Nebo, co to vlastně mačkáš? Rukojeť plynu, má u sebe ještě jedno takové pojistné tlačítko. Jakoby na druhé straně plynu. Obě ty věci, se musí mačkat a držet najednou. Tak to popiš. Ahoj.
doplněno 06.09.14 20:45:Doplňuji, když by jsi měl po startu zapnutý sytič, tak by při přidání plynu motor většinou zhasne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.