Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krovinořez John Gardener G81061

Od: martinr* odpovědí: 4 změna:

Dobry den.

Prosím, Vás o radu. Koupil jsem si krovinořez , ale mám problém když motor nastartuji a chci aby se roztočila struna. tak to nejde můžu mačkat tlačítko kolik chci a ani se nepohne. Můžete mi prosím poradit.

translate.google.cz/...

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

2x

Zdravím, jednak si myslím že koupí tohoto křovinořezu jste udělal velkou chybu, ale budiž. Váš problém je v tom, že nemůžete přidat plyn, nebo plyn přidáte, ale struna se netočí? Pokud je to to první, tak ovladač plynu, přetržené lanko či zaseknuté v bowdenu. Pokud je to druhý problém, tak odstředivá spojka či hnací hřídel, případně pružný člen se zlomil či vysunul z unašeče.

Pokud dokážete základní demontáž, tak byste to mohl spravitz sám, jinak najděte někoho šikovného a požádejte jej. Třeba to bude jen drobnost.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. A když mačkáš ,,tlačítko,, , tak se ti motor nějak rozbíhá do otáček? Nebo ti jde furt na volnoběh? To je to podstatné na věci. A to tlačítko je rukojeť plynu? Nebo, co to vlastně mačkáš? Rukojeť plynu, má u sebe ještě jedno takové pojistné tlačítko. Jakoby na druhé straně plynu. Obě ty věci, se musí mačkat a držet najednou. Tak to popiš. Ahoj.

doplněno 06.09.14 20:45:

Doplňuji, když by jsi měl po startu zapnutý sytič, tak by při přidání plynu motor většinou zhasne.

Motor nejde do otáček když máš páčku sytiče nahoře. Po nastartování ji musíš dát směrem k nádrži. Jestli jde motor za plynem ale dole se nic netočí tak je problém buď v odstředivé spojce nebo se dole nad úhlovým převodem protáčí kardan. Obojí je samozřejmě důvod k reklamaci. Jinak nedej na kecy žes udělal chybu tím žes ho koupil. Mám ho pátý rok, používám ho od jara do zímy prakticky denně a motor furt drží. S trojzubým kotoučem seká i podrostlou trávu na půl plynu zatímco Husqa kterou jsem měl před tím řvala jak divá a stejnou trávu brala jedině na plný plyn ačkoli podle objemu motoru měla jen o 6kubíků miň.
Jen jedna rada - je to číňan tak před prvním použitím a pak každý měsíc vem imbus a dotáhni všechny šroubky jinak jich půlku poztrácíš. Nezapomeň na šrouby pod vzduchovým filtrem - dotažení karburátoru. Ty se teplem povolí a motor pak bere falešný vzduch tím dostává chudou směs a pak nechce startovat.

doktpr365*
hodnocení

0x

Asi neovládá plyn,třeba je vypadlé lanko.Pohybuje se táhlo na motoru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]