Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dotaz ohledně kupní smlouvy na nemovitost a údajů v ní. Podepsali jsme kupní smlouvu (jako kupující) s trvalým bydlištěm v rodném městě. Po přestěhování jsme trvalé bydliště změnili a mě zajímá, zda se to má (např. nějakým dodatkem) změnit i v kupní smlouvě?
Prodávající porušili jeden článek smlouvy a tak bychom rádi proti tomu podnikli potřebné kroky a mám obavy, zda by právě jiné trvalé bydliště (než je ve smlouvě uvedeno) nebyl problém.
Děkuji za odpověď.
0x
Dobrý den, domnívám se, že to problém není. Jistě jsou ve smlouvě i jiné identifikační údaje (např. rodná čísla) a to je podstatné. Zpětně to nemá význam řešit (jako se snad nepřepisují jiné úřední listiny). Prodávajícího můžete o změně informovat. Zdravím!
doplněno 06.10.14 12:34:ivzez - v pořádku. Hlavně, že má tazatelka dvě podobné odpovědi a uklidní ji to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.