Nejste přihlášen/a.
Toto jsem našel v dílně. Vypadá to jako kompresor, ale nač ten vrchní "dřez"? děkuji
Ahoj. Kolega má pravdu. Taky jsem získal podobný dvoupísťák z Liazky. Byl uchycený šrouby do bloku a napojený na vodní chlazení. Když jsem ty věci k němu všechny poskládal, a ještě chybělo je pospojovat, šel z baráku. Byla to hrozná vopičárna. Nový nabyvatel, prý měl taky problém tu palici dostatečně dochlazovat. Mělo to dva vstupy vody, do tý hlavy. Jestli ten dřez funguje? Ahoj.
Děkuji za odpovědi. Nemám možnost to vyzkoušet. Na první fotce jde vidět koncovka, kterou "nenacpu" nikam do el. zásuvky...má to nějakou cenu?
Zdravím,
tu koncovku (samečka) lze vyměnit za jakoukoli jinou koncovku (taky samečka). Práce na 10 minut, jen je potřeba pohlídat sled fází, aby se kompresor a motor točili správným směrem - na kompresoru bývá šipka - směr otáčení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.