Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem zahradní krb-gril zn.Florida v OBI. Barva tmavě šedá v kombinaci s pálenou červenou. Zjistila jsem, že se musí proti povětrnostním podmínkám natřít nátěrem s křemičitým pískem. V OBI mají pouze bílou barvu - dovoz z Itálie, zn. SUNDAY. Jinou barvu nemají, údajně se nedají míchat s žádnou barevnou přísadou. Nechci bílý, to jsem ho mohla koupit hned. Poradíte, čím mám Floridu natřít? A ještě dotaz - zda se natírá jen vrchní část nebo i vnitřek. Díky
Čím natřít Vám neporadím, ale soused takovýto krb má už asi 8let, na zimu jej omotá folií co je na palety, takovou tu co se př i přerytí slepí k sobě a má krb jako nový. prostě ho celý zabalí, aby se tam nedostala voda a sníh. Možná Vám někdo poradí barvu. Alik
Já tedymá zděnej krb, ale pár mých známých má taky takovýhle krb co máš ty a nevím, že by to někdy někdo něčím natíral. Jak to koupili, tak to postavili a od tý doby to stojí.
Zadal jsem zcela jednoduše nátěr krbu a okamžitě jsem mohl vybírat z mnoha možností, jak prosté.
jj, zadala jsem, dokonce jsem se ptala u prodejce, ale bohužel - jejich technický poradce se ani neozval; jen jsem se dověděla, že krb je dovoz z Itálie a MUSÍ se ošetřit jejich nátěrem - ten je bohužel pouze bílý; tak nevím, budu hledat dál.
doplněno 05.09.14 23:52:tak už jsem to našla - fasádní barva V4018 Barlet Silikon nebo V 4015 BARLET SILIKÁT včetně penetrací Barlet ... tak všem díky za snahu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.