Nejste přihlášen/a.
Může mě někdo poradit firmu pro půdní vestavbu na klíč. Výběr jsem nalezl na stránkách estrechy.cz, ale z našeho okolí nikoho neznám. Jedná se o lokalitu Pelhřimov. Trochu mě viděsili fotky některých nových interiérů, které jsem viděl na estrechy.cz/... S pokrývači jsem již prožil hotový horor a nyní mám hrůzu z dalších stavebních činností. Děkuji moc za tip nebo radu.
Jaromír Beránek
Beránku, ukázky špatné práce od odborníka na folie pana Rypla jsou známé. Jak poradit s firmou, aby udělali kvalitní práci? Zkuste si domluvit kontrolora na stavbě, kterému věříte. Páč já třeba přijedu k někomu na stvbu, že se zákoazníkovi něco nelíbí, ae ono to je skoro OK. Ale další horší závady zjistím při prohlídce díla.
Klidn i pana Rypla na kontroly parotěsnosti foliie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.