Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze a je dobré přilepit nové parkety na lino?

Od: liburena* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, místnost nad zateplenou garáží, a tak snad kvůli další izolaci bych chtěl přilepit parkety (nové) na lino. Jde to? Dělá se to? Jakým lepidlem?

Už jsem je lepil různými lepidly na OSB i na beton, vypadají a jsou super...

díííky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co já vím, tak lino je pružný materiál a neustále pracuje. Proto se dookola nechává mezera vůči stěně, která se překryje lištou. Takže pokud ti nebudou vadit mezery mezi parketami (které tam časem vzniknou, tak to klidně přilep.

Já bych lino odstranil a parkety lepil na nějaký pevný povrch. Na to určitě existují i lepidla.

Čím to přilepit na lino nevím a nejsem si jistý, proč by takové lepidlo mělo existovat.

sarkaona*
hodnocení

0x

Tak s tímhle jsme se pravda ještě v životě nesetkala.

buss
hodnocení

0x

Ano, jde to. Ovšem jaký bude výsledek za nějaký, čas, to by mne však ani nenapadlo.

Položit na lino plovoučku jde bez problémů ale parkety bych na to nelepil.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ne, nedělá se to. Je to blbost. I když, lidi někdy rádi dělají blbosti. No, a budeš ty blbosti dělat i ty?

liburena*
hodnocení

Ok, díky , lino půjde dolů

ad lib

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]