Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění dutinek

Od: padis* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chci se zeptat na to když plním dutinky klasickou plničkou proč tabák není až k filtru?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně není tabák rozložen rovnoměrně po celé délce, resp. na koncích je ho asi málo - nesmi tam být ani mezera. Zdravím!

doplněno 12.08.14 16:18:

Možná je to, jak píše kolega, o té délce nebo je dutinka i málo nastrčená do té plničky.

padis*
hodnocení

Děkuju za odpověd ale tohle jsem už zkoušel a furt to stejné nemůže to být plničkou?

hodnocení

0x

me se prave vzdy zdalo , ze ty dutinky jsou nake dlouhe , tak jsem vzdy kousek utrhnul a pak to slo az k filtru.

padis*
hodnocení

Děkuji za dobry nápad :)

hodnocení

0x

Nacpěte tabák, natlačte víko, uzavřete a jakoby ,,zašpuntujte" prstem tu trubičku přes kterou jde tabák ven a bez dutinky potáhněte tím horním tělem plničky. Tabák se trochu slisuje. Najeďte horním tělem zpátky. Zústane tam prázdné místo. To prázdné místo opět doplňte tabákem a už můžete dělat cíga.

doplněno 12.08.14 16:24:

Pokud teda nekupujete 100vkový dutinky, u nich vám nepomůže nic jinýho než mít plničku přímo na 100vkový dutinky.

padis*
hodnocení

Stovkové dutinky nemám a tento způsob jsem tedka vyzkoušel a funguje to díky :)

Mrkněte na jůtůbko na plnění dutinek .

hodnocení

0x

Ano může to být plničkou.Už jsem toho dost našoulal z různými kombajny a zatím se mě osvěčil z lídlu za 80kč a to jsem toho už vyhulil :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]