Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklé kolečko u wawek

Od: tina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřebovala bych radu. Trochu jsem přitápěla wawkou, ale při jejím vypínání jsem otočila kolečkem na druhou stranu než jsem měla. Tam se mi kolečko zaseklo (viz. obrázek) a zůstalo vysunuté nahoru. Plyn jsem vypla ručně dole u přívodu. Nicméně co teď, volat plynaře?

Zaseklé kolečko u wawek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pcmani*
hodnocení

0x

ne en jste je vypnula stačí kolečko zmačknout pootočit a zmačnout jiskru dokud nenaskočí plamínek pak jej chvíly podržet než se nahřeje termopojistka a je hotovo

tina*
hodnocení

myslíte to červené? to zmáčknout sice jde.. i když se mi zdá že už né tak jako normálně, ale právěže pootočit nejde ničím. Jde mi hlavně o to dostat to do původní pozice, což by měl být červený puntík. Na něm by mělo to kolečko zapadnout níž.

pcmani*

ano přesně to zmáčknout a pootočit tam se nemá co seknout

tina*
hodnocení

to je právě to co nejde :( tak teď už zbývá jen ten opravář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]