Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem..asi mě odvezou...máme nové krásné radiátory s hladkou čelní deskou a právě jsme se dozvěděli že se měřidlo bude na něj přidělávat způsobem takovým,že se veprostřed radiátoru vyškrábe ploška a na ni se dá měřidlo! tím pádem zaniká záruka na radiátor a ještě je nová krásná věc trvale poškozena! mě asi klepen pepka...poradte
ano, vyškrábou vám dvě plošky cca 1x1 cm. potom na tyto plošky přivaří dva trny, na které připevní samotný IRTN. takto máme vyšperkovaný antracitový radiátor za 10.000,- Kč. IRTN je samozřejmě bílý.
mkat: ano, dříve se IRTN k tělesům přilepovaly...
doplněno 02.09.14 18:05:ono to ale bude trochu jinak... jste SVJ nebo družstvo?
Neinstalujte IRTN, jsou i jiné metody měření, ale je třeba, aby to bylo jednotné. Já mám IRTN na nových radiátorech Korado. Jistě víte, že to je na plechu, kde není topné médium! Pak za svou práci ručí firma, která to "nastřelí". Ale to si prodiskutujte. Než nainstaluje měřák, zatřeto to barvou.
podívejte o instalaci rozhodla nejspíše demokratická většina v domě, tak se buď podvolte nebo odstěhujte. Kdyby měl předseda domu vyhovět každému individuelnímu požadavku, asi by se zbláznil. Není to možné. Samozřejmě je to smůla, ale jedná se o "jen" věc, neděljte z toho vědu. Zkusil bych měřák opatřit fólií v barvě radiátoru, pokud Vám tak záleží na vzhledu. Měří myslím teplo zezadu, tak to jeho funkci neovlivní. Když se zabydlíte v domku, odpadnou Vám pdobné malicherné problémy a přibudou jiné, třeba že je soused "blázen". Všude je něco.
doplněno 02.09.14 20:16:je třeba komunikovat s členy samosprávy, kde se o něčem jedná a odsouhlasuje se. Je to zde stále stejný "gramofon", kdy se lidé nezajímají o dění v domě a pak jen nadávají a stěžují si. Je třeba hledat chybu i u sebe. Každá věc se dá hodnotit z více stran. Tak to prostě je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.