Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat 1) jaké podlahy preferujete a proč?
2) Co doporučujete pro "teplou", příjemnou podlahu?
3) Myslíte, že podlahář položí podlahu vážně o tolik lépe než běžný kutil? Kolik % z ceny podlahy si obvykle podlahář bere, marže?
1) koupelna - dlažba, kuchyň, chodby - lino, event. ložnice - kobereclino, reprezentativní prostory, obývací pokoj - dřevo
proč: tak v koupelně je to jasné, kuchyň a chodby kvůli údržbě, je teplejší než dlažba, ložnice kvůli tepelné pohodě, obývák je to hezké, voní to, není to studené (ale je to náročné na údržbu)
2) podle toho kam, velikost a finanční možnosi (viz. bod 1)
3) jak který, mě pokládali lino dva, jeden na jednom konci super, druhý na druhém konci hrůza, takže příště si to seříznu sám, plovoučku mi dělal člověk, kterj to umí, u bratra jsem jí pak 2x pokládal sám, ostatní bych musel vidět, na dlažbu bych si netroufnul, je to podle náročnosti a podle toho, kdo co umí /// cena nevím je to na dohodě vždy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.