Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ponechání pračky

Od: sape* odpovědí: 5 změna:

ahoj, prodáváme byt, za týden předáváme klíče,dnes jsem chtěla ještě oprat záclony a závěs a ejhle, pračka přestala fungovat. to by nevadilo, kupujeme si novou do nového bytu ale slíbila jsem ji pánovi, co si kupuje tento byt. nemáme to ve smlouvě, ale slíbila jsem to, a ted si tím lámu hlavu, jak to vysvětlit, omluvit se...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ahoj.Přece jsme lidé,tak bychom se měli tak nějak lidsky domluvit.Řekněte mu to v naprostém klidu,že je Vám to velmi líto,ale jako zákon schválnosti pračka přestala fungovat.Možná,že se jedná pouze o malinkou závadu,která půjde opravit.Je třeba domluvit se,je to o vzájemné komunikaci ;)

hodnocení

1x

Nic lepšího než napsala Wamp neexistuje,teda pkd hned nepůjdete a neseženete mu druhou ,funkční!

sarkaona*
hodnocení

1x

Opravy se už pomalu nevyplácejí.

cuca*
hodnocení

0x

Souhlas s @wamp.

Myslite, ze je na odpis, nebo pujde opravit (myslím tim, jestli už presluhovala)

Panovi jednoduše zavolejte, ze se rozbila, bude na nem, zda si ji dá dohromady.

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Ve smlouvě nemáte ,že je funkční či ne? prostě pračka tak se nic neděje :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]