Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat náhradní díly pračky BOSCH Maxx 5?

Od: kejikl® odpovědí: 10 změna:

Netušíte kde by se dalo sehnat vypouštěcí čerpadlo na pračku BOSCH Maxx 5 (WLX20460BY)?
Asi něco vlítlo do prostoru čerpadla a zničilo bílý "předsunutý" plast víčka, které se odšroubuje když chcete čerpadlo vyčistit. Chtěl bych zkusit koupit to víčko a vyzkoušet, zda není chycené i čerpalo. Pokud ano tak koupit i je.
K pračce jsem přišel jako dar zdarma, tak bych ji chtěl zkusit oživit. Toto by měla být jediná závada. Je 8let stará a používaná v dvoučlené domácnosti.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

1x

Tady nějaké mají dilynapracky.cz/...

hodnocení

1x

Mohli by vám ho objednat v servisu bosch. Jestli máte nějaký poblíž, tak ani nemusíte platit poštovné. Zavoláte, objednáte, až jim přijde pošlou vám sms, vyzvednete a zaplatíte jen cenu dílu. Ale paní se předem ptala, jestli si pro to přijedu, takže posílají i poštou.

Alespoň takto to proběhlo ve zlínském Bosch se/..., když jsem si tam objednal kolečka na spodní koš na myčku Bosch. A byly levnější než na netu.

hodnocení

1x

ČERPADLO JE TECHNIKY NEOPRAVITELNÉ..čerpadlo se povětšinou mění cel..99% mastilů kteří jej lepilil stejně pořídili nové...

doplněno 31.08.14 20:14:

Tak to omluva, nevím proč četl jsem vrtulku...

já to pochopil že má prasklý filtr

elektro-nahradnidily.cz/...

jestli se čerpadlo točí a má v pořádku "vrtulky"tak bude O.K.

doplněno 01.09.14 21:36:

na čerpadlo buď zezedu nebo zespodu

hodnocení

Děkuji mnohokrát, teď už vím že to prasklé je filtr. Myslel jsem že je to jen víčko. *palec*

hodnocení

Lepit určitě nebudu. :) Šlo mi o to zjistit adresu nějakého prověřeného obchodu či servisu, který mě nenatáhne na ceně.

repkin*
hodnocení

0x

hodnocení

Tak po dotazu by to mělo být toto:

elektro-nahradnidily.cz/...

Výrobce údajně používal na tento typ více druhů filtru takže pokud chci mít jistotu tak koupit komplet čerpadlo.

Pro @hangar : neporadíš jak se nejrychleji dostat k tomu čerpadlu? Oddělal jsem vrchní desku pračky a teď tápu.

Čerpadlo je, horem se k němu dostat opravdu nedá...

doplněno 02.09.14 15:49:

Shodit dole ten přední plastový dekl pro přístup světla a poté tam vlézt ze spodu...

Přístup mizerný ale jedinný, otázka je kde všude drží tělo čerpadla, ty svyně šroubky jsou vždy zašité tak že by jeden nevěřil...

hodnocení

No ono mi to celé přijde jako taková skládačka. Musím oddělat jeden díl, abych se dostal ke šroubkům druhého dílu atd. Tak jsem začal shora kde ty šroubky byly vidět. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]