Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máme možnost koupit byt v 2 roky staré novostavbě, celkově se nám vše líbí, ale zarazilo nás, že přímo v přízemí domu je rozvodna 22/0,4kV a také 3 trafostanice 630kVA. Jsou přístupné zvenčí a trafo bylo i slyšet, když jsme procházeli kolem. Hned nad tím jsou byty, ten náš by byl sice o 2 patra výš, ale stejně by mě zajímalo jestli to nemůže být škodlivé pro zdraví. Díky za vaše názory.
škodlivé to určitě není.horší to má ten co bydlí hned nad trafem ale taky to pro něj není škodlivé akorat to bzučení je nepříjemné ale na to se dá taky zvyknout.horší by bylo kdyby se to tafo porouchalo a začlo by třeba hořet ale to se moc nestává.děje se to spíše v těch velkých rozvodnách kde jsou ty trafa hodně přetěžována.já bych se asi nebál jestli to v tom bytě není něják extra hodně slyšet tak ho kupte.to je ale pouze můj názor
Už jen samotný fakt že to tam postavili je důkaz toho, že se tím vlivem někdo (odborníci) zabýval a toto umístění shledal jako přípustné. O dvě patra výše, si myslím, brum ani žádné pole nepostřehnete. Nicméně pocit z takového spoluobyvatele může být nepříjemný, taky by se mi to asi moc nelíbilo.
Ahoj. Ano, i tohle je jen můj názor. Ale, muselo by se mi tam moc líbit a nebo to být hodně za hubičku, abych nějak skousnul takového ,,spoluexistujícího,,, O práci pánů projektantů a architektů, si dneska už myslím své. Pokud to snad není v tom druhém patře nějak slyšet, možná, že by to šlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.