Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neviditelný plot

Od: sword® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, přátelé mám tento problém, když mě začíná utíkat pes mimo pozemek mám natažen kolem pozemku tak zvaný neviditelný plot a pokud se dostane k blízkosti tohoto plotu je varován zvukovým signálem a pokud neuposlechne dostane menší výboj. Ale bohužel se mě po delší době přerušil vodič , který je zakopán v zemi. Nemáte někdo radu jak zjistit kde je přerušen. Nedá se to nějak doměřit kopat znovu to nebudu a psa na řetěz také vázat nechci.Moc děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Existují indukční měřáky na hledání kabelů ale to je dost drahá sranda. Jestli to funguje na stejnojmenný proud tak by teoreticky měla část napojená na + pól fungovat až k místu přerušení takže by se to našlo s obojkem v ruce. jinak nezbyde než kopnout uprostřed a když to bude pod proudem tak zas na půl vzdálenosti mezi zdrojem a koncem a když nebude pod proudem tak rozpulit vzdálenost od půlky zpátky. To je lepší systém než to kopat celé znova.
hodnocení

Nejhorší je to ,že to celkový obvod má. Ale jak mě prodejce psal tak se mohlo stát, že někde se porušila izolace. A překopad znovu zahradu to se mě teda nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]