Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedačka vyčistit

Od: monikaf odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím o radu jak vyčistit čalouněnou sedací soupravu je fakt špinavá máme krbová kamna tak je ta sedačka hodně špinavá nějaký učiný prostředek. Jednou nám jí čistila firma a nic moc. Tak jí chci vyčistit sama.

Poradtě děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lovecrossed*
hodnocení

0x

Nejlepší je právě firma, ale musí dělat hloubkové čištění...

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Já mám vyzkoušený prostředek od firmy EVERSTAR, který se jmenuje Star speciál (univerzální čistič koberců, čalounění, textilu...). Stojí do 50 kč. Krbová kamna nemáme, tak u Vás nevím, ale když děti něco "kydnou" na gauč nebo koberec, jde to dobře dolů. Můžete vyzkoušet, ale třeba někdo poradí něco lepšího... ;) M

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Taky mam světlou sedacku. Jediné co se mi osvědčilo byl kýbl, ryzovy kartác a prostredek na čištění. Za me ruzove savo na povrchy. A pak uz jen manuálne dostat veškerou spinu pryc. Mela jsem zapujceny i stroj na hloubkove cištění ale nic moc účinek. Ten kartac byl účinnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]