Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nejlépe sehnat pomocného dělníka?

Od: lance* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

omlouvám se za možná jednoduchý dotaz, ale poraďte kde by jste sháněli pomocnou sílu/pomocného dělníka na stavbu RD? A teď už bych to potřeboval celkem narychlo... BTW Potřebuji tzv "ruce" tj bourání, přesun hmot, podržet, přinést atd. Měl jsem již po sobě domluvené dva pracanty, ale oba zklamali :( Kontakty a možnosti z dosahu známých mám již asi vyčerpané...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Zdravím,
zkuste zavítat do nějaké hospody nebo pivnice, kam chodí třeba řemeslníci a tam se zeptejte. Třeba výčepního. On vám deá tip buď přímo na někoho nebo aspoň bude vědět, kdo by o někom vědět mohl.

paw*
hodnocení

2x

Zdravim. Resil jsem to pred mesicem. Hospoda, jak radi ostatni radcove ano, ale jaka? Resil sem to tak, ze u nas je nekolik ubytoven. Zavital jsem do hospody primo vedle ubytovny a dal rec s vrchni, ktera uz stamgasty (a ubytovane zna). A ta mi nekolik chlapu doporucila. Trochu sem vytezil i z toho, ze zrovna probihaly celozavodni dovolene, tak chlapi shaneli brigadu na tyden. Pokud bydli na ubytovne delnici, co delaji na smeny, tak mate napul vyhrano.

Hspody jksou dobre, ale tezko rict na koho narazite.

lance*
hodnocení

To je dobry napad s hospodou u ubytovny *palec* . Me hospoda jako takova taky napadla, ale zaroven jsem mel dilema s tim jak pisetet ze na "koho" narazim !?

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, na toto byla vždy nejlepší hospoda - ovšem, úroveň vybraných jedinců může být různá a dohled je potom nutný. Zdravím!

ala1970*
hodnocení

0x

nebo zkuste nějaky servr, který je zaměřený na nabídku práce/brigád. určitě se někdo rychle chytne.

lance*
hodnocení

Server nabidku prace jsem taky zvazoval, ale nabidka prace je vetsinou placena + si nejsem jisty zda cilova skupina tj pomocny delnik na stavbu ma moznost, pripadne zda cte, internetove nabidky prace *nevi* (aniz bych chtel kohokoliv podcenovat)

paw*

V tom pripade mate tez moznost de somluvit s majitelem ubytovny, jesli muzete na nastenku u vchodu vyvesit inzerat a nabidkou brigady. Ono i majitel by nekoho mohl sam doporucit, protoze vetsinou potrebuji sami nejake pomocne prace a na to hojne vyuzivaji ubytovane.

Ale pozor, neplest si to s "ubytovnoami" , kde se kolem mota plno deti a o praci nikdo z pritomnych ani nezavadt nechce.

hodnocení

0x

Já prozměnu doporučím nástěnky v obchodech (tesco, billa, atd...), nebo i v místních krámkách.

hqo
hodnocení

0x

Zklamou vás i další. Pracovat se nikomu nechce. Pokud jste z malé vesnice, dejte si na výlohu místního krámku inzerát, pokud z většího, pak zkuste aaapoptavka.cz/... . Počítejte, že každý desátý bude pracovat dle vašich představ.

lance*
hodnocení

Z toho mám realisticky taky trochu obavy...jak s oblibou rikam "dnes lidi pracovat nechtej...a to ani za penize !

Bohuzel nejsem z vesnice = okresni mesto klasickeho razu se vsemi jeho nesvary a vyhodami. Co se tyce "aaa" (nejremeslnici, epoptavka atd) tak s temi mam jen spatne zkusenosti a to defacto z obou koncu zadani (jak poptavajici tak nabizejici) ...

pohanka*
hodnocení

0x

Jak je zde již napsáno, zajděte do hospody, výčepu v ulici, nejbližším okolí. Optejte se sousedů, kteří něco budovali. Úplně neznámého člověka si domů neberte /z inzerátu/. Bála bych se, že nevíte, jakou má minulost. Též může tipovat. Obhlídne situaci, vytipuje slabá místa v nemovitosti a předá-prodá to dál. Práci udělá dobře, ale třeba za půl roku budete mít pokus, nebo podařenou vloupačku. Píšu z vlastní zkušenosti.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Škoda ,že končí prázdniny.Určitě by si studenti rádi přivydělali.

paw*

Se studenty mam spatnou zkusenost. Je nutne je domlouvat skoro mesic dopredu a nevedi, kolik bz ya praci chteli. Jinak maji prazdniny nabite az k prasknuti, ac smrdi korunou. Kdyz studenty, tak vysokoskolaky. Ale zase ne nedochudcata, ktera se zlomi jen vidi lopatu ;).

Ale vyjimky se samozrejme najdou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]