Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzání podlahy

Od: hankas® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Na chalupě je starší dřevěná lakovaná podlaha. Prkna jsou široká asi 12 cm a dlouhá 4 m. Co je pod prkny nevim, je to stará chalupa.Nevržou všechny,jen asi 4 prkna.

Polila jsem na zkoušku jednu spáru olejem,ale nepomohlo.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nezkoušela jste doklepnout hřebíky v prknech? Třeba jsou prkna uvolněná. Zdravím!

doplněno 24.08.14 18:30:

No, předpokládám, že ta prkna jsou přitlučená k trámkům. Ale, ty hřebíky (jejich hlavičky) mohou být zabarvené. Pokud je najdete, tak dejte každému tři rány (možná přes podložku, ať si nepoškodíte nátěr).

doplněno 24.08.14 18:38:

hankas - vezměte je po hlavě přes starý ručník nebo kus koberce či lina. Ještě si zkontrolujte, jestli se ta vrzající prkna moc neprohýbají - to by mohl být ten trámek už uhnilý (doufejme, že tomu tak nebude).

doplněno 24.08.14 18:56:

hankas - pokud je to jen trochu, tak mohou být jen uvolněná a zkuste je doklepnout. Nebo v místě trámku zatlouci i nové hřebíky (asi 80 nebo 100 mm dlouhé).

hodnocení

Zatím jsem se nevšimla,že by tam byly hřebíky :),ale podívám se pořádně :)

hodnocení

Ano, pokud je najdu dostanou tři rány :) Doufám,že to pomůže, děkuji :)

hodnocení

Aha ,tak trochu se prohýbají, tak to bude asi tím :(

hodnocení

0x

na bukové parkety - úzké - jsem používal mastek v prášku...

ddpneu.cz/...

a třeba i v drogerii v malém balení...

hodnocení

Doufám,že ten mastek dostanu nějak přes ty spáry :)

smetákem napříč přes spáry, párkrát přemést ...malým nebo i velkým...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]