Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji na jednom místě pod dřezem v kuchyni instalovat odpad jak od myčky (už tam je) tak i od pračky. Je na to nejaký "kus" (z plastu). Zatím jsem nic nenašel. Našel jsem jen rozdvojku pro připojení přívodu vody.
tak?
doplněno 24.08.14 12:56:ladin: bod, já to nemohl najít akorát by neměly běžet oba najednou bych řekl.
vyměníte ten střed za to co poslal ladin, případně si ten spodek nožem zkrátíte, bude to pasovat jak prdel na hrnec
doplněno 24.08.14 13:15:místo flexi hadice bych dal klasickej sifon a je to vyřešený
No to přirovnání je přehnané. Nahoře má převlečku a dole na té své odbočce závit. Takže vyměmit kus za kus jednoduše nejspíš nepůjde, bude muset vymyslet jak ten spodek napojit. Záleží jak to vypadá níž (tam kde už to fotka neukazuje)
doplněno 24.08.14 13:46:Jestli má flexi hadice jen stahovací převlečku bez závitu, tak ta výměna za díl co psal @ladinpraha by neměl být problém. A jestli máte na flexi závit, tak bych koupil tuhle sestavu.
Pokud nejde vyměnit flexi za sifon, tak bych prostě jen zkrátil ten kus co poslal ladin na délku toho původního a udělal na něj závit na který bych napojil flexi.
doplněno 24.08.14 13:34:Z jakého důvodu nejde dát klasický sifon? Výška. Jinak ano, dá se to zvládnout i v paneláku na koleni. Respektive se dá zajít kamkoliv, kde mají závitníky, třikrát s ním otočí a je hotovo. Spíš bude problém sehnat ten správný rozměr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.