Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž digestoře?

Od: thomas07* odpovědí: 5 změna:

Zakoupil jsem tuto digestoř.: datart.cz/...

Její tvar je zešikmený po celé délce a v návodu se píše, že je třeba zajistit montáž tak, aby spodní plocha byla vodorovně. V praxi to znamená, že mezi spodní deskou skříńky a vrchem digestoře vznikne mezera. Opravdu jsem tak hloupý a nevím si rady s montáží bez mezery? Na můj dotaz výrobce nereaguje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

V návodu se píše, že je potřeba zajistit vodorovné umístění odsavače, podle mne se jedná o horní stranu, nikoli spodní. Stačí si změřit, která strana svírá pravý úhel se stranou zadní a máte jasno...

Máme podobnou obyč. Moru a pravý úhel svírá zadní a horní stěna. A jak píše @hop v návodu není nic o spodní straně, takže při montáži za zadní nebo horní stěnu digestoře bude vodorovná vždy ta horní.

thomas07*
hodnocení

Díky za pomoc. Máte pravdu. To mne naočkovala manželka, že ten spodek má být rovně. V návodu se doslova píše, že je nutno zajistit vodorovné umístění odsavače. Ve spojení s obrázkem je to naprosto jasné, spodek vodorovně. Prakticky je to samozřejmě blbost, jak říkáte.

repkin*
hodnocení

0x

Je to hloupost, mám tu samou, hnědou jen bez nápisu mora. Stačí dva šrouby do zdi a tuším, že dva do vrchní skřňky. Jediné co je důležité je dodržet odstup od varné desky (mělo by to být v návodu, popř. na internetu to je taky.

doplněno 24.08.14 12:09:

horní a zadní, říkám, že jí mám doma, jinak by to ani nainstalovat nešlo

hodnocení

0x
Těchto a podobných digestoří jsem namontoval nespočet. Spodní strana je vždy malinko šikmo a ničemu to nevadí. Důležitý je, aby byla přišroubovaná ke skříňce nad ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma montáž digestoře

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]