Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu... zatepluji zadní část baráku polstyrenem.. Koupil jsem zmíněnou stěrku DuoContact od Baumitu.. lepení v pohodě.. ale mám trochu obavy z finálního natažení perlinky a hlavně zahlazení.. jde o to, že oproti klasickému použití lepidla na fasády je DuoContact podle mě více zrnitý.. má někdo zkušenost s použitím výše jmenované stěrky? Nebo nějakou radu, jak docílit co nejlepšího povrchu? Jde mi hlavně o zahlazení. Děkuji. Radek.
s Baumitem nepracuji, ale je to standardní lepicí a stěrková malta na bázi cementu pro lepení a stěrkování fasádních. KLIDNĚ JÍ MŮŽETE POUŽÍT. CO JE PODLE VÁS NEJLEPŠÍ POVRCH? Dodržte hlavně rovinnost, aby konečná omítka "nebyla flekatá"
mám dojem, že to co používá většina lidí není tak hrubá stěrka.. myslím tím zrnitost.. (baumit jsem koupil, protože jsem to sehnal v akci za 150,- /25 kg).. mám trochu strach z toho, že se mi to bude "trhat".. použiju plechové hladítko.. to vím, prostě jen mám strach z toho uhlazení... jestli je dobrý nápad to pak dohladit hladítkem namáčeným ve vodě kvůli zvláčnění stěrky, nebo je to špatný nápad...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.