Nejste přihlášen/a.
Zdravím ve spolek.
Chtěl bych se zeptat na betonování vrchní betonové podlahy v dílně (10mx5m), kde se budou nacházet těžké stroje. Zatížení na m2 až 2tuny. Jak tlustou betonovou podlahu vybetonovat? Dávat pod beton polystyren (myslím, že by se ani nemuselo)? Lze betonovat i po částech? Rozdělil bych to na 3 kusy po 3,3m. Oddělení by bylo jen v vrchní části podlahy. Fungovalo by i jako dilatace. Betonovat dílnu po částech by bylo pro mě jednodušší. Co myslíte o této myšlence.Foto které mě inspirovalo:
Děkuji za názory
Aby mohl někdo odpovědět, musel by znát specifikace jednotlivávh strojů. Stroje by měli mít pod sebou samostatný základ, u kterého nehraje roli pouhá tloušťka, ale i hmotnost základu. Stroj by měl být k základu upevněn. U některých druhů strojů by bez přišroubování mohlo vlivem nevyváženosti například obrobku dojít k jejich posunutí nebo dokonce k vytržení z nedostatečně hmotného a pevného základu. Základ by měl být oddělen od zbytku podlahy.
Dnes už se stroje na betonové základy nestaví - to se dělávalo kdysi. S nástupem NC strojů se začaly stroje stavět na ocelové nohy (v podstatě plechové krabice), které jsou uvnitř vyložené gumou s přesahem přes výšku krabice. Stroj se po odvezení na místo výškově ustaví pomocí vodováhy a guma v "bačkorách" zajišťuje tlumení kmitů a odpružení.
Kdž jsem to kdysi dávno viděl poprvé, taky jsem se tomu divil. Dneska máme v práci na "bačkorách" uložené všechny stroje - soustruh, frézku, vrtačku, lisy. Na pevno přišroubované k základu v podlaze jsou pouze velké padací nůžky, ohýbačka na trubky kvůli bočním páčivým silám při ohýbání trubek a velká stáčečka plechů jsou do podlahy přišroubované.
Zdravím.Betonovali jsme ve fabrice podlahy,kde měli stát stroje jako vrtačky a soustruhy.Polystyren nedávejte.Vrstva byla asi z10 cm z kvalitního betonu napovrchu zagletovaný.Jak píšete betonovat na části tak máte dobrý nápad tzv. dilatační spáry.Také jsme tak dělali.
doplněno 22.08.14 22:22:V betonu je samozřejmé ,aby bylo armovací sítě!
Pracoval jsem pár let jako vedoucí výroby betonárny a tak mohu doporučit - zajděte na nebližsí zavedenou betonárnu /CEMEX,ZAPA,Českomoravský beton/ a chlapi Vám řeknou nejlepší postup,třídu betonu,sílu vrstvy i množství.
V práci sme dělali garage (traktor,offroad ...) polystyren matně pamatuji 20cm ne EPS70,ale tvrdší na to přišlo cca 20cm betonu s karisítí (plocha odhad-10x5m?+-) je to už dosti dlouho,navíc majitel tam chtěl větší vrstvu betonu ,žádna dilatace.Autosalon Mazda plocha (odhadem)na deset aut s podlahovým topením,dilatace mezi jednotlivými větvemi topení,prořízlá dodatečně tl betonu na polystyren deskách (origo na podlahovku) byla cca10-15cm .(plocha snad na deset oa?) Beton na "ČSAD" box na tahače návěsů (délka na koník + částečně i náves,ne celý!) tl betonu 25cm + 3cm teraco dlažba,kari sítě!
dp povrch důkladně zagletovat nebo nějakou zátěžovou dlažbu
Jinak jak píše Hujer-stroje musí mít sólo základ a dle druhu i oddělaný od zbytku (např buchar!- skrze vibrace !)
děkuji za reakce.
To Ronyx: neudělal by jste nějakou fotku té bačkory, jen pro lepší představu. Takhle máte uložený i starý soustruhy, které se dříve podbetonovávaly?
Mám představu o skladbě tuto:
Hutněný štěrk výška cca 20cm
Podkladový beton B10 výška cca 15cm - z betonárky
hydroizolace
Vrchní beton B20 výška cca 10cm - z betonárky
Dík za názor
PS: na internetu jsem se někde dočetl, že se dělaly základy pro stroje třeba až po finální podlaze. Beton se vyřízl v požžadovaén rozměru vykopala se díra. Do díry se po stěnách dala guma a celé se to zabetonovalo. Prý stroj perfektně držel a vibrace se nepřenášely do ostatních konstrukcí...
Nemá někdo s tím nějakou praktickou zkušenost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.