Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na webu obce jsem našla tuto žádost - dotýká se to ulice, která je za námi - věděl by někdo, co by obnášela požadovaná změna?
Díky moc - právě je to silnice za domem, vede kolem domů a řadovek až k areálu, který je zatím převážně průmyslově využíván. Jezdí tu dost kamionů a nákladních vozů, pozemkově je to rozděleno mezi více majitelů - byl tu hrozný problém zavést i omezení rychlosti na 30km (kterou stejně dodrží 1 z 10..)
Pro Busse - vaše odpověď mi přijde trošku útočná (stejně jako v jiných vláknech, kde tazatele prostě odkážete na obchodní či občanský zákoník..) zastupitele se samozřejmě zeptat mohu, ale našla jsem to tam teď a ptám se proto právě tady, abych si kapku rozšířila obzor. Na hledání na internetu nemám moc času a myslela jsem, že by zde mohl být někdo, kdo se v této problematice orientuje - nepožaduji přesnou odpověď, stačí mi i nasměrování kde hledat a na co si dát pozor. Hezký večer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.