Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věděl by někdo? Změna charakteru silnice

Od: flip odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, na webu obce jsem našla tuto žádost - dotýká se to ulice, která je za námi - věděl by někdo, co by obnášela požadovaná změna?

mu-klecany.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

4x
V podstatě se změni místní účelové komunikace na místní komunikace III . třídy. Obecně by místní komunikace III.tridy měli být lépe udržovány než komunikace účelové, resp. v rozpočtu mají přednost před ucelovymi komunikacemi. Jinak pro vás se nezmění nic. Je to jen papírová změna. Myslím, že se nemusíte bát žádného průtahu ani dálnice, pokud již není zanesena v územním plánu.

repkin*
hodnocení

2x

No jestli jsem dobře pochopil, tak na dalších stránkách je napsané ve které ulici plánují co předělat. Může to znamenat třeba to, že tam bude jezdit víc nebo naopak míň aut, záleží jaká bude ta změna.

buss
hodnocení

0x

A proč nezvednete telefon a neučiníte dotaz na úřadě, svému zastupiteli? Na co je tam máte? Možná jsou to teď jen účelové komunikace, komunikace nižší třídy.

flip
hodnocení

Díky moc - právě je to silnice za domem, vede kolem domů a řadovek až k areálu, který je zatím převážně průmyslově využíván. Jezdí tu dost kamionů a nákladních vozů, pozemkově je to rozděleno mezi více majitelů - byl tu hrozný problém zavést i omezení rychlosti na 30km (kterou stejně dodrží 1 z 10..)

Pro Busse - vaše odpověď mi přijde trošku útočná (stejně jako v jiných vláknech, kde tazatele prostě odkážete na obchodní či občanský zákoník..) zastupitele se samozřejmě zeptat mohu, ale našla jsem to tam teď a ptám se proto právě tady, abych si kapku rozšířila obzor. Na hledání na internetu nemám moc času a myslela jsem, že by zde mohl být někdo, kdo se v této problematice orientuje - nepožaduji přesnou odpověď, stačí mi i nasměrování kde hledat a na co si dát pozor. Hezký večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]