Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody topení

Od: derren* odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
mam dotaz, nepříjdou vám rozvody poddimenzované, moc se mi to nezda i když to kteslil topenář, rozvody budou z nerez vlnovce Eurotis
Diky za rady

Rozvody topení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z jakého důvodu to chcete tahat tím vlnovcem? Když to natáhnete v mědi, bude to stát stejně a bude to mnohem lépe vypadat.

Jinak pokud to má být "samotíž", tak jsou to dost malé průměry. Oběhové čerpadlo tam nikde nevidím.

pcmani*

1. poddimenzované potrubí

2. pancéřová hadice není k tomuto účelu určená jinak stojí od 200 kč metr měď máte levnější a hezčí

derren*
hodnocení

Cena mi je znama a fi Eurotis nabizi rozvody pro rozvody pro topeni, rozvod bude ve zdi
derren*
hodnocení

Čerpadlo bude osazeno

jmhad*
hodnocení

0x

Pokud je oběhové čerpadlo,tak je 1/2 coul naprosto postačující.Ta 3/4 je i zbytečná. Ale hlavně ať dá dostatečně velké,radějí předimenzované radiátory. To je má zkušenost.Mám v RD 12 radiátorů a 3/4 je jen k první odbočce /tam i zpět/ ,vše ostatní je v 1/2 a topím bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]