Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může si pronajímatel fotit byt?

Od: evuuk odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je možné, aby k nám do nájeního bytu dorazil majitel a začal si byt fotit s tím, že jej chce možná dále pronajímat. Smlouvu máme na dobu neurčitou, o vypovězení nic neříkal, ale nelíbí se mi, že na fotkách bude mé vybavení bytu. Má na to vůbec právo? Předem díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pronajimateli to je asi celkem fuk , kdyz to bude dal pronajimat a vy budete pryc. Vasim protestum se bude jiste smat :)

iz*
hodnocení

1x

Proč by mělo být na fotkách Vaše vybavení? Majitel si může vyfotit byt, ale nemůže bez Vašeho souhlasu fotit Vaše vybavení.

hodnocení

0x

Vaše osobní věci si bez Vašeho souhlasu samozřejmě fotografovat nemůže.

Jestli je majitel takový de..il, že si k Vám chodí fotit byt s tím, že ho asi bude pronajímat někomu jinému a nic Vám o tom neřekne, najděte si raději něco jiného.

hodnocení

0x

evuuk,

dorazil majitel. Asi se ohlásil a sdělil co potřebuje a vy jste ho pustili do bytu?

Jasně že může i Váš byt nabídnout jinému.

Asi bych nesouhlasil s focením některých částí bytu, ale co Vám konkrétně vadí?

Já taky pronajímám byt i kanceláře, vždy se zeptám, zdali si to můžu vyfotit..

evuuk
hodnocení

Tak samozřejmě, že si byt může pronajímat dle libosti, mně se nelíbí, že je na fotkách mé vybavení...

hodnocení

0x

Třeba chce dát tip zlodějům.:) Taky by se mi to nelíbilo. Řekla bych mu ať si přijde vyfotit svůj byt bez mého zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]