Nejste přihlášen/a.
Zdravím Všechny přítomné,prosím si radu r.domek 40let starý 1.patrový a ve sklepě kape asi odpad?Kap,kap...šouplnul jsem tam kýbl/zatím/.Je mi jasný chce to instalatéra,už po něm pátrám na netu jeslti bude ňáký v okolí.Zrovna na tom nejsme moc o.k.finančně,když se to ser..tak se to...na kolik tipujete opravu?Plus+ - mínus?Díky
Nejprve je potřeba zjistit co vlastně kape,odpad,pračka,wc,voda někde z řádu.Ta cena nejde takto určit na dálku,když se neví co to je.Před dvěma lety přišel soused pode mnou,že se mu dělají mapy na stropě.Nikde nebylo nic vidět.Po důkladnější kontrole kapala voda ve spoji v šachtě na wc.Nechal jsem to předělat už celé po 25 letech i s odpadama.Vše bylo ještě v pozinku.Cena 5500 odpady a komplekt voda ve 4+1.
Díky za odpovědi je to odpad uzavřel jsem přívod podle rady.Ta cena jak píše "doktpr365" mě mile překvapila mužu se zeptat odkud jste?Takový opravář by se mi teda mooc šiknul .Počitám,že jak do toho někdo hrábne bude nutné udělat komplet vše.Rod.dum má přizemí 3+1 a 1.patro 3+1 ale není velký klasika.Já jsem z ústeckého kraje- děkuji pěkně
V tvém případě bych oslovil asi 3 firmy z okolí a nechal bych si vypracovat nezávaznou cenovou nabídku. Pak budeš vědět na čem seš. Tu cenu , co psal doktpr365 neber nějak moc vážně. Pán psal voda v šachtě , což znamená , že tam velmi pravděpodobně nepovede potrubí v podlaze , budou tam ze šachty asi velice krátké větve a nebudou se sekat stupačky. ... Můžu se i mýlit - nevím. Ty máš rodinný barák . Tam to bývá většinou o něčem jiném. A pokud píšeš , že jak se do toho hrábne , že se to musí udělat komplet , což znamená i s obkladem . A pokud je to staré jestli se dobře pamatuji 40 let , tak budeš dávat i nové zařizováky . Tož tak . Hodně zdaru a pevné nervy.
jo jo děkuji ty nervy budu teda určitě mooc potřebovat obvolám ty firmy musím něco začít řešit stále kap,kap...
tak díky všem
Zdravím . Kolik typuji opravu . Tak od 100kč - 100tis. kč. ... Prvně si zjisti jestli kape odpad a nebo voda. Dá se to zjistit tak , že na noc zavřeš hlavní přívod vody a na nejnižším místě ji odtlakuješ. A ráno uvidíš. Z jakého materiálu máš odpad? U litiny se někdy stává , že pokud máš odpad ucpaný a drží se ti tam voda , tak může v nějakém spoji prokapávat. Tam by byla oprava nejlevnější - pročistit odpad. No a pokud budeš chtít ušetřit , tak budeš muset to místo najít sám a pokusit se opravit . U vodovodní trubky - pozink ,pokud bude bodová koroze , tak by mohl stačit cípant. Ten se originál běžně prodává. Pokud to bude v kolínku a nebo větší tak budeš muset sehnat toho instalatéra. Pokud to najdeš tak to vyfoť a dej to sem. Hodně zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.