Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Táhne pod vchodovými dveřmi

Od: ivuska* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Mám problém.Máme křivou podlahu,takže nám fouká do bytu.Slyšela jsem o nějakém molitanovém válečku,který se připevní na spodní část dveří.To by mi vyhovovalo,jenže nevím kde jej sehnat.Lišta s kartáčky mi nevyhovuje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Hledejte těsníci prvky oken, dveří, vrat ELLEN v nabídce a myslím, že by to mohlo být těsnění, které hledáte:

okentes.inshop.cz/...

hodnocení

0x

Já bych doporučil nějaký automatický práh. Je sice dražší, složitější a náročnější montáž, ale není to vidět a neošoupe se to časem. www.kliky.org/kat/...

jabraka*
hodnocení

0x

Ivuško,

Nejjednodušší a nejlevnější opatření je,nalepit na práh pruh koberce a to při zavřených dveřích,aby okraj pruhu byl natlačen na dveře.Nalepit to silikonem.Musí se to zatížit,než silikon zatvrdne.Ručím za to,že tudy nefoukne.Předpokládám,že okolo dveří je také těsnění.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]