Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dělám jednopodlažní přístavbu k stávajícímu domku a výška přístavby mi úplně nelícuje s výškou podlahy půdy, tj, abych udělal klasický vodorovný věnec a svázal ním přístavbu s domem, musel bych přístavbu ještě zvyšovat (což mi ale sníží sklon střechy, to nechci). Slyšel jsem (ale nikde nenašel:-/ ), že existuje "uskakovaný" (pokud jsem to pojmenoval špatně. omlouvám se) věnec, který se prý dělá tak, že se vyzdí dvě tři cihly, pak se udělá "schod" o cihlu výš a zase dve tři cihly atd.. až do výšky kam člověk potřebuje, nebo kam mu to délka zdy dovolí. A na tyto "schody se pak vyzdí věnec. Jen nevím jak to vypadá a jestli ta armatura přes cihelné schody vede " do kopce", nebo jestli se ohýbá do písmena Z. Děkuji moc za jakýkoliv poznatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.