Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám starší aut.pračku Gorenje WA 50140 a problém je v tom že když pustím pračku tak nenapustí dostatečné množství vody,napustí s bídou tak něco málo na dno a sekne se. Prostě se během napouštění sekne a buben se pak již neotočí. Napadlo mě zkusit tam nalít nějak vodu( např.přes nádobku na prášek,pokud to půjde) a vyzkoušet, zda pračka bude fungovat,při dostatečném množství vody. Nevíte v čem by mohl být problém? Jinak zítra volám opraváře. Děkuji.
Zdravím, není přicpané sítko v hadici? Toto by ovšem mělo vliv tehdy, jestliže má pračka časovač napouštění a prostě to nestihne a programátor nedovolí provoz při nedostaku vody. Jinak je to ten hladinový snímač (čidlo) .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.