Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za výrobce

Od: kanera odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se zeptat jaký je to výrobce.Elektro spotřebiče Amica.Má s tímto výrobcem někdo zkušenosti?Díky všem.Hezký den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Amica je polská firma a její výrobky nejsou špatné. Zdravím!

P.S. Mám od nich kombinovaný sporák.

hodnocení

2x

Měla jsem pračku, dodnes (4 roky) šlape v pohodě u rodičů v baráku. Není to moc, vím, ale nemůžu si na ni stěžovat. Chybu měla, ale z recenzí jsem o ní věděla (šlo jen o chybnou hlášku na displeji, která se řešila restartem), a ta cena byla bezkonkurenční. Taková byla i její spotřeba vody na jedno praní, ale je fakt, že montérky zažrané špínou bych v ní prát asi nechtěla.

Pro někoho, kdo chce 100% výrobek, který vydrží x nebo xx let, to ta pravá značka asi nebude, ale když je Vám 20 nebo 25 a zařizujete si první bydlení, které určitě není konečné, tak proč ne.

hodnocení

0x
Kombinovanou lednici jsem po čtyřech letech musel vyhodit. Kompresor v tahu a oprava nerentabilni.

dexx,já měla zanussi a po necelých pěti letech totéž:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]