Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyň na míru

Od: dejvik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, může nám někdo poradit, kde si nechat a od koho udělat kuchyň na míru? Nějak si nevybereme z dané nabídky v obchodech.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Pokud jste z Prahy, můžete zkusit firmu Kareš, má vzorkovnu kousek od metra Strašnická a v truhlárně šikovný kloučky...

hodnocení

0x

Záleží odkud jsi, ale rozhlédni se po svém okolí a to by v tom byl čert, abys během chvilky nenašel alespon deset truhláren, kde ti kuchyň rádi udělají.

hodnocení

0x
Pokud budu shánět další kuchyni půjdu do ikea a klidně si u truhláře nechám jednu dvě skříňky upravit, aby mi sedly do prostoru. Vychází mi to jak nejlepší volba cena/výkon a mám to potvrzeno nejméně od 2 rodin z jejich zkušeností ;)

hodnocení

0x

polské kuchyně jsou o dost levnější, ale pozor na materiál, cena odpovídá kvalitě; máme to za rohem ale u mne až na vyjímky ne, ale tehdy se už ceny neliší, snad je to jen o rychlosti dodání, u nás jsou u dobrých firem mnohem delší termíny;

momentálně řešíme pro sebe kuchyň METOD z Ikea...

jesus
hodnocení

0x

Dcera má již 8 let kuchyň z Polska a nenašla jedinou vadu. Přijeli na čas, namontovali celkem složitou kuchyni během 6 hodin a po sobě uklidili. Cenově mnohem levnější než u nás. Takže asi tak.

měli jste štěstí na dobrou firmu, známí už ne ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]