Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila partner p360s

Od: weka* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny

Mám problém s pilou partner.

Praskly mi šrouby,které se šroubují do hlavy a drží celý palivový systém.

Opravu jsem si udělal sám, ale pila nechce furt naskočit.

Jeden mpístní kroužek se mi omylem podařilo zlomit a tak je tam jen jeden.

V servise mi řekli, že oprava vyjde přes 2000,protože by museli objednat celý komplet píst i ložiskem atd,takže nevím, co s tím?

Může mít ten jeden pístní kroužek vliv na chod stroje?

Nemůžu ji totiž už nastartovat.Nejdřív šla, ale po 2minutách kyksla a už nejde vůbec nastartovat...:(

Má to cenu vrazit do ní takové peníze nebo mám raději koupit novou pilu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

No vliv to každopádně má. I kdybys ji rozchodil, tak bude mít malý výkon a šílenou spotřebu. Jak je stará? Tyhle se prodávaly za nějakých 5-6t, to už bych do toho nevrážel a koupil novou.

weka*
hodnocení

je stará rok..

jinak stála nová 3600kč..

teď otázka jestli koupit stejnou a tuhle nechat na náhradní díly nebo koupit něco kvalitnějšího?

asd*

Měl jste to vyreklamovat... Teď oprava nemá smysl, výhodnější je koupit novou. Jedině že by jste někde sehnal levné díly.

Lepší je něco kvalitnějšího, ovšem nová těžko bude za 3600,- Kč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]