Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo tušení kde by se dali sehnat kotvící háky na střechu na pozednici ve tvaru J na konci se závitem. Přesně to co mám v příloze ale větší.
Dík za info
Nevím,já bych to asi sháněl v masně *smich
Teď ale vážně -asi bych šel do stavebnin,kovomatů atd.takovými háky se kotví třeba plechy (vlnité na střechách) ocelokůlen a ocelových přístřešků.
Jinak-pozednice se kotví ve věnci zabetonovanými platlemi na které se šroubuje,nebo trnem zavrtaným do věnce ,na konci s matici na chemickou kotvu.Ještě jsem ji neviděl kotvenou hákem jak máte na fotu.Další prvky na pozednici (krokve a další,neznám přesně tesařské názvy stř.prvků) se navzajem kotví vruty,hřeby popř.závitovými tyčemi an koncích s maticemi!
ty háky chcete zabetonovat do věnce? a matkami následně upevnit pozednici? o jaký rozměr se jedná? nebylo by možné ohnout závitovou tyč potřebného průměru?
našel jsem jen do rozměru M8x200, dle jednotlivých odkazů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.