Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beton s matrice

Od: mmhu odpovědí: 4 změna:
Dobry den chci si udelat strisky na plot,pomoci matrice. jak mam udellat beton aby strisky opravdu vydrzeli vybrovat budu rucne!mam pouzit nejakou chemii nebo jen poterak cement 1:3 matrrici mam 10 taze to pujde! Jen prosim napiste jak na to! Zvisim kvlitu nasednym naterem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x
Kupte si plastifikator. Snizi to staeni betonu pri tuhnuti. A jinak nic vic. Cement, voda, sterk. Asi trochu vice cementu bych ddal. A uvibrovat.
mmhu
hodnocení

Dekuji zA odpovedi. Jeste se zeptam pokud budu chtit beton probarvit muzu dat prasek na to urceny!
paw*

Podle me asi jo. Jestli je k tomu prasek, tak bych pouzil jeho davkovani. Jeste jsem toto ale nedelal. Vzdy mi stacila seda barva betonova.

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych koupil pytlovaný beton a hodně poctivě to navibroval. Žádní další nátěr bych nedělal, protože můžete v betonu uzavřít vlhkost a přes tu to pak mráz roztrhá. Nevím jak máte řešené usazení desek na sloupky, ale ideální by bylo, kdyby šlo vytvořit mezi betonovou stříškou a spodní částí pruduchy. Ty by napomohly s odvětráváním vlhkosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]