Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kočka mi převrhla květináč s vodu na plovoucí podlahu v prostředku místnosti. Když jsem přišel z práce už byla podlaha v místě nehody nabobtnalá a po vyschnutí se v této oblasti vyboulila cca 1 - 1,5 cm nad povrch. Poškozeny jsou 3 lamely laminátové podlahy. Naštětí mi z pokládky zbyl celý jden balík s deseti lamelami, které mohu použít na opravu. Jedná se o podlahu vysokou 8mm, imitace bílého dubu o šířce 220mm a délce 800mm. Na netu jsem našel tento návod: hobby.idnes.cz/... , který počítá s vyříznutím lamely a nahrazením novou. Ale zdá se mi poněkud nerealizovatelný vzhledem k faktu, že lamela má typický zámkový systém a nedovedu si představit, jak bych na místo poškozené a vyříznuté lamely vkládal novou. Rád bych se vyhnul nutnosti celou podlahu rozebrat, ale v případě, že nebude jiná možnost, budu muset k tomuto řešení nakonec přistoupit... :/
Víte někdo jak na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.